top of page
Caută
  • noraradu369

Ce este frumsețea sufleteasca, a corpului fizic? Exercitiu: Eu merit

Frumusetea este, de fapt, punctul de întâlnire dintre ceea ce doare in suflet si ceea ce se vindeca, dintre umbrele tragediilor, a suprarilor si luminile bucuriei.

Frumusetea consta în cicatrici, după parerea mea de terapeut. Cu toti avem cicatrici, riduri adanci ori fine atât in suflet cât si pe corp.

Avem pistrui de la soare, pete sau anumite semne care declanseaza stări profund emotionale, oase rupte, vertebre una peste alta (desi, ele nu suporta), pierderea unei persoane dragi sau inimii frânte...

Oriucum s-ar manifesta cicatricile tale, nu trebuie sa te simti rusinat(ã) că le ai, pentru că ele au rolul lor de a înfrumuseta. Ele ofera originalitate. Te sfătuiesc să triesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima, cu iertare tie, acceptare si iubire pentru suflet.

Traieste-ti viata cu responsabilitate, curaj si lasa cicatricile sa o dovedeasca. Cred eu, cã anume acesta este testamentul puterii tale interioare.

Frumusetea consta în a-ti purta cicatricele ca pe niste diamante sau ca pe niste lectii de viata.

Tu ce crezi, ai diamante?

iata exercitiu detaliat: Simplu, priveste-te in oglindã si spune-fi: „Eu merit sã am si accept acest suflet sanatos acum din interior spre exterior." Repeta aceasta afirmatie de două-trei ori. Cum te simti? Fii întotdeauna atent la ceea ce simti, la senzatiile tale corporale. Crezi că sufletul tau accepta afirmatia facuta, sau consideri in continuare că nu meriti? Dacă simti reactii negative la nivelul corpului, repeta cu blandete. Continua acest proces pana cand nu mai primesti decât reactii de acceptare din parte corpului fizic (procesul poate dura uneori mai multe zile la rând).


Multumesc, cu iubire de mine spre tine si VIATA!

Foto: Razvan Bogatu


20 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page