Despre Nora

Cum îți găsești calea vieții?

Atunci când ne analizăm propriile emoții, gânduri și fapte plecând de la ideiile acceptate de noi toți despre legile karmei nu reușim mereu să găsim calea vieții,  și de ce este așa și nu altfel. Parcă m-am comportat cum trebuie, nu am supărat, nu am trădat, nu am ucis pe nimeni – și totuși, în viață, nu se știe de ce, nimic nu este cum ar trebui să fie,… In realitate, mecanismul karmei este mult mai subtil. Calea vieții și sănătatea sunt determinate nu de ce este la exterior, ci de ceea ce este la interior: nu de conștient, ci de subconștient. Acesta este, putem spune, partea semnificativă a ceea ce noi numim SUFLETUL OMULUI. Iar SUFLETUL reprezintă SENTIMENTELE.

CALEA VIEȚII este determinată de câțiva factori principali, și anume: de atitudinea față de Dumnezeu, de atitudinea față de părinți , de atitudinea față de sine, față de destin, față de oameni, față de lumea din jur, față de situațiile de zi cu zi. Cu cât noi interacționăm mai corect cu lumea din jur, cu cât noi avem o imagine mai corecta despre Dumnezeu, cu cât noi păstrăm în suflet sentimentul iubiri, cu atât avem mai mult succes în viață. Pentru a deveni fericiți la exterior, trebuie să ne transformăm și vindecăm în interior.
Mulți oameni încearcă să păstreze iubirea față de Dumnezeu și au o atitudine blândă față de oameni însă, totodată, se întristează, sunt nemulțumiți de sine, gândesc rău despre sine. Aici este necesar să înțelegem că întreaga lume este unitară: dacă un om nu se iubeste pe sine, acesta nu va putea să iubeascã alți oameni si sentimentul său de iubire față de Dumnezeu va slăbi.
Una dintre cele mai importante reguli ale mele în calea vieții – trebuie să te iubesti pe sine. Nu este voie sa gândești rău despre tine însuți, trebuie să crezi în tine. Este necesar ca atitudinea față de proprile defecte să fie aceeași ca față de o etapă firească de dezvoltare. Orice problemă – transformare, care apare în viața noastră, este o oportunitate de a ne dezvolta și  ne vindeca sufletul.
Trebuie să înțelegem că un om se poate transforma în calea vieții, poate să devină mai bun dar, dacă noi vom începe să aspirăm în mod real catre ceva si să credem în vindecare, (credința însemnând absența fricii și a îndoielilor care opresc energia), atunci noi vom putea să atingem orice culmi. Nu degeaba Hristos spunea: „Credeti – si muntele se va muta din loc!” Deci, trebuie să fiți atenți la propria atitudine față de lume și cum să trăiți cu sufletul pe calea vieții.

Philosofia mea

Adevăratul tău potențial

“lubirea nu exclude severitatea.” lisus Hristos i-a alungat cu biciul pe negustori din templu.
De prea multe secole, ni s-a inoculat idea că cineva trebuie să sufere și să moară pentru noi, iar noi trebuie doar sa cerem. Prin urmare, noi nu mai cerem ci pretindem.
Un consumator este un om dependent și atașat de propriile dorințe, adică este un sclav. Un consumator este un sclav al păcatului. Mai întâi, un astfel de om este sclav cu sufletul, iar apoi, si cu trupul. Inainte, asemenea oameni se vindeau pe sine în robie pentru a-și plati datorile.
Este foarte greu să ajuți oamenii consumatori. Să te schimbi este un proces chinuitor și îndelungat. lar în zilele noastre oameni vor să obțina totul și dintr-odată. Ei sunt chiar pregatiți să ofere orice sumă de bani, doar ca să nu depună vreun fort. Ei asteaptă miracole, în loc sa lucreze cu sine si să se transforme și vindece.
Vindecarea și transformarea este o muncă neîntreruptă. Eu le explic acestă formulă clienților mei de mai multi ani.
Doar dumneavoastră vă puteti ajuta, în mod real, și pe cei apropiati. Dar nu prin cuvinte ci prin propriile exemple și transformări  interioare. In plus, trebuie să lucrați cu sine din nevoia de iubire și dezvoltare, nu de frica unor boli sau a unor nenorociri, ori lipsuri.
incercați, veți reusi! Doar că trebuie să faceți acest lucru în continuu, fară să vă indoiți de succes – și atunci muntele se va muta din loc. In asta constă credinta adevarata prin transformare și vindecare cu mine.
Vă doresc succes pe calea vieții!”

Ionela-Paula Ciobanu

“De câtiva ani am început aceastà calatorie a cunoasterii de sine, insa ajunsesem intr-un punct in care aveam prea multe informatii, dar nu eram capabila sã le aplic si sã cresc asa cum îmi doream.
Ulterior am realizat ca tumultul acesta de cunostinte si neputinta de a progresa, imi provocau stres, frusträri, neajunsuri, kg in plus, o tornada interioarã la nivel mintal cu mii si mi de gânduri, care îmi complicau existenta si mã transformau într-un robot. Un robot care nu stie sã fie recunoscator cu adevarat, care spune ca e credincios, dar se îndoieste, care nu se poate bucura de acum si aici, care nu poate vedea minunile din jur, care se lasa coplesit de gânduri si comportamente negative, de nervi si reacti inutile, de preocupari lumesti si alti factori externi. Ca rezultat al vietii si al întâmplarilor asociate acesteia, cât si a cunostintelor acumulate pe parcurs, eu, ca fintà umanã, functionam de fapt pe baza masculinului I. Pe care I-am lasat sã preia comanda; pentru a fi n control, pentru a fi puternicã, pentru a nu depinde de nimeni. Dupà cum bine stiti cu totii avem o parte feminina si una masculina, insa ce nu ne învata nimeni este ca acestea trebuie sa fie n armonie, sã se complimenteze si sã echilibreze finta umana. Cum pot eu, ca femeie, sã fiu împlinitã, când de apt traiesc în contradictie cu ceea ce mi-e menit sa fiu? in mod partial devenisem constient de ceea ce se întâmpla în mine, cã masculinul guverna; guverna aât de puternic încat s-au produs schimbari fizice la nivel de organe si hormoni. Actiunile mele masculine, exagerate, au influentat asta. Speram cu ardoare cã intr-o zi voi gãsi pe cineva care sà ma ajute si sã mã ghideze. Un Dar Divin, Nora Radu, nu voi putea vreodatã fi pe deplin recunoscâtoare! li multumesc lui Dumnezeu cà existi, un inger pe pâmânt care face minuni si lumineazà vietile femeilor, dätätoare de viata.”

IIleana

“Tocmai am terminat cursurile Norei, Feminitatea începe cu corpul în weekend…
Știți cum apare soarele dupa o ploaie lină de vară , dupa un NORisor apare o rază de soare… Și încă una și încă a una, și tu erai tristă și îți spuneai, vai o zi așa de frumoasă și să mi-o strice ploaia… Dar tu nu ți-ai dat seama că pentru a profita și te bucura și mai mult de acea rază de soare care îți încălzește sufletul aveai nevoie să te curețe ploaia aia curată cu miros reavăn … Asa la fel și cursurile Norei, ⛅️a, NORa … Pentru ca sufletul tău să lumineze din interior iar divinul tău feminin să iasă la suprafață curat, lin si firesc, cursurile Norei sunt out of this world, pentru că tu femeie ai nevoie să scoți din tine nămolul , gunoaiele, tot ce dăunează fericirii tale si stării tale de bine… Eu nu mai sunt aceeași dupa ce am parcurs drumul alaturi de surorile mele de suflet, am creat împreună MAGIE! Te iubesc și vă iubesc infinit …💖✨💖”

maria

“Buna Nora ☀️❤️ de câteva zile tot simt sa îți scriu, doar sa îți Mulțumesc 🙏🏻 și sa îți spun cât de recunoscătoare sunt pentru te-am reîntâlnit exact când am avut cel mai mult nevoie, și de atunci totul s-a schimbat in viața mea, in IUBIRE🙏🏻❤️ cu fiecare zi care trece ma simt din ce in ce mai conectata cu Universul 🪐 MULȚUMESC Nora ✨⭐️🤍🤍🤍”

Luisa

Nora 🤍 îți mulțumesc și sunt extraordinar de recunoscătoare pentru ca am venit la tine. După prima ședința de terapie făcută cu tine, acum 4 ani, viața mea chiar a inceput sa se schimbe in bine și eu m am transformat intr un mod in care nu m as fi așteptat 🙏🏻sunt total alta persoana acum: mult mai feminină, cu încredere in mine și in Divinitate, cu mai multa acceptare, cu iubire de sine. In toți acești ani am avut mult de lucru cu mine, încă am, dar după fiecare program făcut cu tine și după fiecare ședința am avut o alta energie și o alta perspectiva. Mereu revin la tine cu mare drag și multa multa încredere 🤗🤍